KTÜ’de Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına anlamlı turnuva düzenlendi
KTÜ Öğrenci Derneği tarafından, 2015 yılında Ege Üniversitesi’nde PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun aziz hatırasını yaşatmak amacıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde anlamlı bir organizasyona imza atıldı.
Bu kapsamda, 16 Türk Devleti’ni temsilen 16 takımın katılımıyla futbol turnuvası düzenlendi.

CENTİLMENLİK VE KARDEŞLİK ÖN PLANDA
Yoğun katılımla gerçekleştirilen turnuva, centilmence mücadele ve birlik–beraberlik ruhu içerisinde tamamlandı. Final müsabakasıyla birlikte gençliğin milli ve manevi değerlere sahip çıkma kararlılığı bir kez daha ortaya kondu.

TEŞEKKÜR VE ANMA MESAJI
KTÜ Öğrenci Derneği Başkanı Kürşat Sivrikaya, organizasyona katkı sunanlara teşekkür ederek şu mesajı paylaştı:
“Bu anlamlı turnuvaya emek veren tüm sporcularımıza, destek olan herkese ve final müsabakasına katılım sağlayanlara teşekkür ediyoruz. Aziz şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu ağabeyimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz.”
Kaynak:Haber Bülteni