KTÜ'de Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü’nde Devir Teslim

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü'nde devir teslim töreni yapıldı.

KTÜ'de Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü’nde Devir Teslim

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Cemal Dinçer, düzenlenen devir teslim töreni ile görevini Prof. Dr. İlhan Altınok’a devretti.

Törene KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Prof. Dr. Akif Cinel ve Enstitü personeli katıldı.

Törende katılımcılara seslenen Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, uzun yıllar Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü’nde başarılı çalışmalara imza atan ve görevini devreden Prof. Dr. Ahmet Cemal Dinçer’e teşekkür etti.

Görevi devralan Prof. Dr. İlhan Altınok’a ise başarı dileyen Prof. Dr. Çuvalcı, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi’nin bölge ve ülke için önemine değindi.

Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, “Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü daha önce olduğu gibi bundan sonra da başarı çıtasını yükseğe koyarak çalışmalarına devam edecek.

Tüm personele çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. Devir teslim töreni, plaket ve çiçek takdiminin ardından sonra erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber