KTÜ'de 2023 yılı birim danışma kurulu toplantısı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) 2023 yılı birim danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

KTÜ'de 2023 yılı birim danışma kurulu toplantısı

Karadeniz Teknik Üniversitesi Araklı Ali Cevat Özyurt Meslek Yüksekokulunda toplantı gerçekleştirildi.

2023 yılı birim danışma kurulu toplantısı dış ve iç paydaşlarla birlikte gerçekleştirildi. Toplantıya dış paydaşlardan Araklı İlçe Kaymakamı Yusuf Akın, Araklı Belediye Başkanı Vekili Hasan Çebi, Araklı İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçmen ve Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Üyesi İhracatçı iş insanı İlyas Edip Sevinç katıldı.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Çebi Bal ve katılımcılar; öğrencilerin yurt ve barınma, güvenlik, iş hayatına hazırlık için alması gereken ders ve eğitimler, staj ve iş imkânları, salgın ve uyuşturucu ile mücadele, kişisel ve mesleki gelişim konularında görüş alışverişinde bulundu ve çözüm önerilerini görüştü.

Bu tür verimli toplantıların en kısa sürede tekrarlanması temennileriyle, toplantı sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler