KTÜ'de meslek tanıtım fuarı açıldı

Öğrenciler mesleklerine bu fuarda karar verecek

KTÜ'de meslek tanıtım fuarı açıldı
Üniversite sınavına girecek öğrencilerin hedeflerindeki bölümler hakkında detaylı bilgi edinebilmesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin tanıtılması amacıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) ve Meslek Tanıtım Fuarı düzendi. 

KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 5.'si gerçekleştirilen fuarda, KTÜ’nün tüm birimlerinin oluşturduğu 110 stantta ziyaretçilere üniversite ve meslekler hakkında bilgi veriliyor. 

KTÜ’nün kütüphane, yurt dışı eğitim, öğrenci toplulukları ve sosyal tesisler gibi alanlarda da öğrencilere sunabileceği avantajlar hakkında bilgi edinme fırsatının sunulduğu fuara başta Trabzon olmak üzere Samsun, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Rize, Artvin ve Bayburt illerinden yaklaşık 6-7 bin ortaöğretim kurumu öğrencileri katılıyor. 

Öğrenciler, stantları gezerek KTÜ ve meslekler hakkında öğretim üyelerinden bilgi edinme şansı buluyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber