Kocaman sert çıktı: Kimse bizden farklı duruş beklemesin

Hakan Kocaman sert çıktı

Kocaman sert çıktı: Kimse bizden farklı duruş beklemesin

Haber61 Haber Servisi

Ak Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, Cumhur ittifakı kapsamında ilçe belediye Başkan adayının MHP’nin belirlemesiyle çıkan tartışmalara sert çıktı. 

Kocaman “Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın aldığı karar doğrultusunda var gücümüzle mücadele edeceğiz.kimse bizden Bunun dışında bir duruş beklemesin.” dedi.

Kocaman "AK Parti Genel Merkezimiz’in, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın tensipleri ile 31 MART 2019 Yerel Seçimleri İçin Cumhur ittifakı kapsamında İlçemiz Çarşıbaşında partimiz Belediye Başkan adayı çıkarmamış olup, 15 Temmuz Hain kalkışma sürecinden beri birlikte hareket ettiğimiz MHP Adayını destekleyecektir. Cumhur ittifakının başarılı olabilmesi için bütün teşkilatımızla birlikte gayret gösterecek ve 1 Nisan sabahı İlçemizi cumhur ittifakı ile buluşturacağız. Gayret bizden tevfik Allahtandır.

" ifadelerini kullandı.

Öte yandan ilçede mevcut Başkan Coşkun Yılmaz aday gösterilmezken aday adayı olan eski ilçe başkanları Zekeriya Karaçengel ve Kamuran Çalış da hayal kırıklığı yaşamış bağımsız aday olacakları iddia edilse de böyle bir adım atmadıkları siyasi kulislere yansımıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber