"Kış Masalı" hizmete açıldı

Kumsal Restorant'ın "Kış Masalı" adlı bölümü hizmete açıldı.

"Kış Masalı" hizmete açıldı

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'un Yomra ilçesi Şana mevkiinde bulunan Kumsal Restorant'ın "Kış Masalı" adlı bölümü hizmete açıldı.

İşletme sahibi Mahmut Sakal yaptığı açıklamada;"İşletmemiz var olan bir mekandı geçen sene yazlık bahçemizi yaptık.Burası ek bina değilde yine kışlık bahçemizdi fakat tadilata ihtiyacı vardı. Bunun tadilatını gerçekleştirip Trabzon halkına hizmet etmek için burayı yaptık. Deniz kenarında olduğu için misafirlerimizin aklına üşürmüyüz diye geliyor ama ısıtma sistemi tam kapasite olarak herhangi bir sıkıntısız çalışıyor. Onun haricinde 350 kişilik bir mekanımızdır, toplam tesisimizin kapasitesi 850 kişiyi buluyor. Üç bölümden oluşuyor kış bahçemiz restorantımız ve yazlık bahçemiz, yazın özellikle bu mekanı kına gecesi, nişan, düğün organizasyonlarıda da bulunuyorduk." dedi.

İşletme müdürü Fadıl Yoloğlu yaptığı açıklamada; Boş bir alandı, buranın kış mekanı olmasını istedik patronlarımızda bu öngörümüzü hoşlukla karşıladılar. Çok kısa bir zamanda tadilatını bitirip hizmete sunduk.Haftanın beş akşamı canlı müziğimiz de var, ilerleyen günlerde kendi grubumla beraber program yapmayı tasarlıyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber