Kaymakam Hatipoğlu’dan TUFFEST’e ziyaret

Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, TUFFEST yönetim kurulunu ziyaret etti.

Kaymakam Hatipoğlu’dan TUFFEST’e ziyaret

Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Trabzon Uluslararası Film Festivali (TUFFEST) yönetim kurulunu ziyaret ederek, Trabzon’a katkılarından dolayı teşekkür etti.


TUFFEST ofisinde gerçekleştirilen ziyarete, Tuffest Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Çağlayan, Başkan Yardımcısı Asım Aykan,  İstanbul-Trabzon Federasyonu Başdanışman ve Pano Film oyuncusu  Orhan Bakış, Üsküdar Film Yapımcısı Bülent Durgun, ünlü aktör ve Türk Sineması Kralı Ümit Acar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“FETİH 1461” Yolda..

Ziyarette Karadeniz ve Trabzon’un Türk kültüründe önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kaymakam Numan Hatipoğlu, TUFEST’in Trabzon için planladığı “Fetih 1461” filmi için ellerinden gelen tüm desteklerini vereceklerini söyledi.  Trabzon’un kültürünü, sanatını ve mizahını ortaya çıkarmak için ciddi anlamda caba rafedilmesi gerektiğini belirten Kaymakam Hatipoğlu, “Bu anlamda düşünülen “Fetih 1461” filminin düşünülmesi bile takdire şayandır.” dedi. Kaymakam Hatipoğlu, bu yıl okkullarda sosyal kültürel etkinliklere ağırlık vereceklerini ve bizzat takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Hatipoğlu’na teşekkür eden TUFFES Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Çağlayan, sanatın ve sanatçının önemine değinerek, “Bir sanatçıyı ne kadar onure ederseniz verimliği ve performansı o derece daha artacaktır. Trabzon’un kültürüne, örf ve ardetlerine uygun film planlıyoruz.”dedi. TUFFES Başdanışmanı Orhan Bakış, “Mesele Trabzon ve Türkiye olduktan sonra gerisi teferruattır. Amacımız buna hizmet etmektir”dedi. 

Toplantıda konuşan TUFFEST Başkan Yardımcısı Asım Aykan, amaçlarının Trabzon’un değerlerini ortaya çıkarmak olduğunu söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber