Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Mahallesi’ndeki kavşak çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, çalışmaların devam ettiğini belirtti.
“Çalışmalar sürüyor, trafik akışı sağlanıyor”
Henüz tamamlanmayan kavşakla ilgili bilgi veren Revi, bölgede trafik akışının kontrollü şekilde sağlandığını ifade etti:
“Yomra’da kavşak çalışmaları devam ediyor. Şu anda 2 gidiş, 2 geliş olacak şekilde trafik akıyor. Kaynak aktarıldı, zaman zaman yavaşlamalar oldu ama firma çalışmalarını sürdürüyor.”
“Bu sezona yetişmedi ama kısa sürede tamamlanacak”
Kavşak inşaatında hedeflenen sürenin aşıldığını belirten Revi, tamamlanma için en kısa sürede sonuca ulaşılacağını söyledi:
“Bu sezona yetişmedi ancak en kısa zamanda inşallah bitecek.”
Cumhurbaşkanı’ndan Ulaştırma Bakanı’na talimat
Revi, sürecin hızlanması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da devreye girdiğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız, Ulaştırma Bakanımıza kavşakların tamamlanmasıyla ilgili talimat verdi.” dedi.
Bölge halkı tamamlanmasını bekliyor
Trabzon’un doğu yakasında önemli bir geçiş noktası olan Kaşüstü kavşağındaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hem trafik rahatlayacak hem de bölgedeki yoğunluğun azalacağı ifade ediliyor.
Kaynak: