Karda Kışta Güvercinleri Aç Bırakmıyor!

Aç kalan güvercinleri her gün beslediği için adının ‘Güvercinlerin Abisi’ çıktığını belirten Giresun Üniversitesi Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Mevlüt Kaya, “Evimin penceresine her gün gelen güvercinlerin yiyecek sıkıntısı çe

Karda Kışta Güvercinleri Aç Bırakmıyor!

Aç kalan güvercinleri her gün beslediği için adının ‘Güvercinlerin Abisi’ çıktığını belirten Giresun Üniversitesi Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Mevlüt Kaya, “Evimin penceresine her gün gelen güvercinlerin yiyecek sıkıntısı çektiğini anladım ve onları günde 3 öğün olmak üzere beslemeye başladım. Artık onlarda alıştı ne zaman yem atacağımı biliyorlar ve o saatte evimin önüne geliyorlar. İlk başlarda 10-15 tane olan güvercinler gün geçtikçe çoğaldı. Fakat bundan şikayetçi değilim onları beslemek bana huzur veriyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber