Kanca MYO büyümeye devam ediyor

Kanca Sürmene Meslek Yüksekokulu gelişimini sürdürüyor.

Kanca MYO büyümeye devam ediyor

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu büyümeye devam ediyor.

İstanbul Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği’nden 2008 yılında mezun olduktan sonra, Ulusal-Uluslararası Deniz İşletmelerinde Uzun Yol Gemilerinde Mühendis ve Baş Mühendis olarak görev tecrübesi olan Köksal Çolak, KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Gemi Makineleri İşletme Programına Öğretim Görevlisi olarak atanarak, görevine başladı.

Elektrik, Elektronik, Makine, Mekatronik, Kaynak Teknolojisi ve Gemi İnşaatı Programlarında 900’ün üzerindeki öğrenciye eğitim-öğretim veren KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu bünyesinde, Gemi Makineleri İşletme Programına öğrenci alınabilmesi için alt yapı hazırlıkları son aşamaya geldi.

Kanca MYO büyümeye devam ediyor


Meslek Yüksekokulu bünyesinde, Gemi tasarım, projelendirme, mühendislik hesapları, saç kalınlık ölçümleri ve danışmanlık hizmetleri ile tüm kaynaklı imalat alanlarında, Kaynak Yöntem Şartnamesi hazırlama, danışmanlık ve onaylama hizmeti de verilmektedir. Akademik, sosyal, kültürel ve mesleki bir çok etkinlik ve çalışmanın gerçekleştirildiği Meslek Yüksekokulu bünyesinde, öğrencilerin bir üst öğrenime devam edebilmeleri için de, MYO Öğretim Elemanları tarafından isteyen tüm öğrencilere ücretsiz Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Danışmanlık Eğitimi dersleri verilmektedir. DGS dersleri, Meslek Yüksekokulunun web sitesinde ilan edilen program dahilinde sürdürülmektedir.

Kanca MYO büyümeye devam ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber