Kamera kayıtları yok, 2 görgü tanığı var!

Trabzon'daki korkunç olayın ardından yeni detaylar ortaya çıktı

Kamera kayıtları yok, 2 görgü tanığı var!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Adnan Menderes Anadolu Lisesi bahçesinde önceki gün korkunç bir olay yaşandı.

Arkadaşlarıyla top oynayan 11 yaşındaki Boran Aydın’ın kafasına kale direği düştü.  Sağ tarafına düşen büyük demirden kale direği talihsiz çocuğu komaya soktu.  KTÜ Tıp Fakültesi’ne kaldırılan Boran, halen daha hayati tehlikeyi atlatamadı.

Güvenlik güçleri şu ana kadar 2 görgü tanığının ifadesini aldı. İkisi de Boran’ın arkadaşlarından okulun öğrenci.  Bu arada okulun bahçesini gözleyen kameraların olmasına rağmen kayıtta yaşanan sorun nedeniyle görüntülere ulaşılamıyor.

Yetim olan Boran’ın babası yıllar önce vefat etmiş. Annesine ise ulaşılmaya çalışılıyor. Çocuğu okutan amcası Metin Aydın ise, acılarının büyük olduğunu endişeyle hastane kapısında beklediklerini Boran’ın iyileşmesini beklediklerini ifade etti. Metin Aydın, “Biz duyar duymaz hastaneye koştuk. Kale direkleri neden sabit değil onu da bilmiyoruz. Şu anda tek düşüncemiz Boran’ın iyileşerek ayağa kalkmasıdır.  Boran’ın sağ ulak tarafından darbe aldığını öğrendik. Halen yoğun bakımda” dedi.

Öte yandan okul müdürü ve yönetimi ile öğretmenlerinden jandarma bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber