Kadınla Başlar Derneği'nin faaliyetleri Yomra'da devam ediyor

Trabzon'da Kadınla Başlar Derneği'nden çağrı var

Merkezi Trabzon'da bulunan Kadınla Başlar Derneği, bölge kadınına destek olmaya devam ediyor.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Hülya Ulusoy'un yaptığı Kadınla Başlar Derneği önce Çukurçayır'da ardından Yomra'da gerçekleştirdiği etkinliklerle ürettiklerini satmak isteyen kadınlar için olanak sağladı.

Ortahisar ilçesi Çukurçayır mahallesinde geçtiğimiz aylarda başlatlan semt pazarı etkinliğinin ikincisi Yomra'da başlatıldı. Kaşüstü mahallesi Merkez Ulu Camii altında bulunan alanda başlatılan etkinliğe bölge kadınları ilgi gösterdi.

Dernekten yapılan açıklamada hem kendi yaptıkları ürünleri satabilmek hem de kadınlara destek için vatandaşlar pazara davet edildi.

Ürünlerini satmak isteyen kadınların da sosyal medya hesaplarından veya telefon açarak ulaşmalarının yeterli olacağı belirtildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy yaptığı açıklamada:"Çukurçayır'dakini devam ettirmek niyetimiz. Kadınla Başlar Derneği olarak kadınlara yardımcı olabilmek, istihdam sahibi yapabilmek temennimiz. Bütün destek isteyen her kadına açığız önemli olan çalışan ve üreten kadın olması. İster mağazası olsun, isterse evde üretim yapsın çalışmak istemesi bizim için yeterli."dedi.

Yomra'da başlatılan pazar etkinliği her Çarşamba günü saat 10:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet verecektir.

Kadınla Başlar Derneği'nin faaliyetleri Yomra'da devam ediyor

Kadınla Başlar Derneği'nin faaliyetleri Yomra'da devam ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber