Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem “Trabzonlulardan özellikle bunu istiyoruz”

Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, yeni yıl mesajını Haber61 ekranlarında paylaştı.

Trabzon’da yeni yıl kutlamaları devam ederken Vali Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk ve Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, güvenlik güçlerini sahada ziyaret etti.

Tuğgeneral Mustafa Erdem, yeni yıl mesajını Haber61 ekranlarından açıkladı.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot’a değerlendirmelerde bulunan Erdem, şu ifadeleri kullandı;

1 yıl geride kaldı. Kolluk kuvvetleri olarak vatandaşımızın en çok eğlenmeye, dinlenmeye zaman bulduğu zamanlarda yollarda, mesaide oluruz. Şu anda da Sayın Valimiz ile birlikte bu yoğunluğu yaşayan kolluk personelimizi, 112’yi, itfaiyemizi ve diğer yerleri ziyaret edeceğiz.

Personelimizin yeni yılını kutlayacağız. 3 ay oldu Trabzon’a geleli. Trabzon ile ilgili olumlu izlenimlerim var. Özellikle İçişleri Bakanlığımızın önceliklerini dikkate alarak, Sayın Valimizin verdiği talimatlar doğrultusunda kolluk kuvvetleri olarak eşgüdüm halinde çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllara nazaran suçlarda önemli düşüşler görüyoruz.

Şunu vatandaşlarımızın dikkatine sunmak istiyorum. Trafik kazaları konusunu dikkate sunmak istiyorum. Bizim Trabzon’da şöyle bir avantajımız var. Türkiye’nin diğer yerlerine göre çok daha önlenebilir trafik kazalarımız var. Türkiye’nin diğer bölgelerine oranla Trabzon’da bu konuda iyiyiz. Daha da iyi olabiliriz. Özellikle hava şartlarının kötüleştiği zamanlarda bizim vatandaşlarımız ayaklarını gazdan biraz çekip dikkatlerini biraz artırabilirlerse gerçekten belki bir yılı minimum kazayla geçirebiliriz. Bunu başarabiliriz. Trabzonlulardan özellikle bunu istiyoruz.

Yorgun mermi olayına dikkat çekmek istiyorum. Maalesef geçen sene de yorgun mermiden zarar gören vatandaşlarımız oldu. Bu gerçekten ilkel bir şey. Siz bir yerde kutlama yapmak için havaya ateş açıyorsunuz ve başka bir yerde belki de birinin hayatına mal oluyorsunuz. Mutluluğa kurşun sıkmayalım. İnşallah Trabzon daha da iyi olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler