İYİ Parti Trabzon’dan flaş yerel seçim açıklaması! “İYİ Parti’yi kimse dizayn edemez ve pazarlık konusu yapamaz”

İYİ Parti Trabzon’dan yerel seçimlerle ilgili çıkan spekülasyonlara yönelik açıklama geldi.

İYİ Parti Trabzon’dan flaş yerel seçim açıklaması! “İYİ Parti’yi kimse dizayn edemez ve pazarlık konusu yapamaz”

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığından, yaklaşın yerel seçimlerle ilgili aday belirleme konusunda çıkan spekülasyonlar üzerine açıklama yapılarak “Yerel seçimler için kulis ve aday belirleme amaçlı farklı siyasi partilerin kurmuş olduğu ekiplerle bağlantımız ve yaptıkları çalışmalarla alakamız yoktur” denildi.

“İYİ Parti’yi kimse dizayn edemez ve pazarlık konusu haline getiremez” ifadelerine yer verilen açıklamada “Yerel seçimler öncesinde İYİ Parti adına ilçelerimizde siyasi ahlaka yakışmayan duyumlar almaktayız. Partimizin adı bazı adaylar ile anılmakta, hatta pazarlıklar içine sokulmaya çalışılmaktadır. Yetkili organ, İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığımız, Milletvekilimiz ve partimizin yetkili kurullarıdır. İYİ Parti’yi kimse dizayn edemez ve pazarlık konusu haline getiremez. Yerel seçimler için kulis ve aday belirleme amaçlı farklı siyasi partilerin kurmuş olduğu ekiplerle bağlantımız ve yaptıkları çalışmalarla alakamız yoktur. Yerel seçim çalışmalarınız son hızıyla devam etmektedir. Resmi bilgiler il başkanlığımızca sizlerle paylaşılmaktadır. Bu noktadaki spekülasyonlara itibar etmeyiniz.” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler