İYİ Parti Trabzon'da seçim çalışmalarına başladı

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan ilçe teşkilatlarını gezerek yerel seçim çalışmalarına başladı.

İYİ Parti Trabzon'da seçim çalışmalarına başladı

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretlerin gündeminde yerel seçimler vardı. Güçlü adaylarla yerel seçimlere girmek isteyen Fatma Başkan, bu konuda ilçe başkanlarının fikirlerini aldı ve potansiyel adaylar için liste istedi.

İYİ Parti Trabzon'da seçim çalışmalarına başladı“TEŞKİLATLARIMIZ YEREL SEÇİMLER İÇİN HEYECANLI”
Ziyaretlerle alakalı konuşan İYİ Parti İl Başkanı Fatma Başkan, teşkilatların yerel seçimler için hazır olduğunu ifade ederek, “Önceki gün Çaykara’dan başlayarak Şalpazarı’na kadar ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Hem genel seçimi değerlendirdik hem de önümüzdeki yerel seçimlerde neler yapabileceğiz noktasında istişarelerde bulunduk. Teşkilatlarımız yerel seçim hazırlıklarına başlamış durumda. Kendi adaylarımızla seçime girecek şekilde hazırlanıyoruz. Bu noktada ilçe başkanlarımız ve yönetimlerinden, aday olabilecek, potansiyeli yüksek isimlerin listesini istedik. Aynı şekilde meclis üyelikleri konusunda da titiz bir çalışma yürütüleceğini belirttik. Teşkilatlarımız bu noktada çalışmalarını sürdürdüklerini söylediler. Bütün teşkilatlarımız yerel seçimler için çok heyecanlılar, çalışmalarını da o şekilde sürdürüyorlar. Allah’ın izniyle bu seçim Trabzon’da çok güzel bir sonuç alacağız.” dedi.

İYİ Parti Trabzon'da seçim çalışmalarına başladı“YOMRA TÜRKİYE’DE ÖRNEK OLDU”
Yomra Belediyesi’ni örnek gösteren Fatma Başkan, İYİ Belediyeciliği Trabzon’a yayacaklarını belirterek, “Trabzon’un şu an Türkiye’de örnek gösterilen Yomra Belediyesi var. Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık’a ve ekibine teşekkür etmek istiyorum. Önce Trabzon’a sonra da tüm Türkiye’ye İYİ Belediyeciliğin nasıl olduğunu gösterdi. Beş yıl önceki Yomra ile şu anki Yomra arasında ciddi bir gelişim söz konusu. Üç dönemde yapılmayan çalışmalar bir dönem daha bitmeden yapıldı. Yomra cazibe ve yaşam merkezine dönüştü. Bu ciddi bir çalışma sonucunda oldu. Başkanımız için geldiği zaman, belediye personelinin maaşlarını bile ödeyemez diyorlardı. İktidara mensup olmayan bir belediyenin başarısız olacağını söylüyorlardı. Ancak başkanımız bu söylemlerde bulunan kişilerin hepsini utandırdı, parmakla gösterilen, hayranlık duyulacak bir performans gösterdi. İYİ Belediyeciliği Türkiye’ye tanıttı. İYİ Parti Trabzon Teşkilatı olarak şimdiki hedefimiz ise İYİ Belediyeciliği tüm Trabzon’a yaymak. Bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler