İYİ Parti Trabzon’a Belediye Başkanlığı başvurusu!

İYİ Parti Trabzon’a Belediye Başkanlığı başvurusu!

İYİ Parti Trabzon’a Belediye Başkanlığı başvurusu!

İyi Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Trabzon’da son aylarda partimize karşı insanların algı ve alakaları son derece arttı.

Yüksek tahsil yapmış önemli birçok kişi partimize üye oldu. Sokakta insanların teveccühünden yürüyemiyoruz. Halkımız bir önce seçim olsun diye bekliyor. Önceden Rahmetli Süleyman Demirel’e ‘baba bizi kurtar’ diyenler, bugün aynı şeyi bizim için İYİ Parti için söylüyorlar.
Ben iddia ediyorum; İYİ Parti önümüzdeki seçimlerde hem Türkiye genelinde hem de Trabzon’da birinci parti olacaktır” dedi.

Kuvvetli bugün bir vatandaşımız geldi, iki yıl sonra yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı olmak istediğini bu konuda nasıl müracaatta bulunacağını bana sordu. İYİ Parti’nin hangi konumda olduğunu daha iyi anlatabilecek bundan daha iyi bir örnek yoktur herhalde”

AK PARTİ DÖRT KOLDAN ÇALIŞIYOR!

AK Parti Trabzon teşkilatları işi sıkı tutuyor. Türkiye’de her an seçim olacakmış gibi çalışan AK Parti Trabzon kurmayları, bir yandan Trabzon’da diğer taraftan da Ankara’da yoğun mesai harcıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber