İyi Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın'dan ilk açıklama! "Üstümüze yüklenen büyük sorumluluk var..."

Trabzon'da İyi Parti tarafından 1. sıra Milletvekili Adayı gösterilen Yavuz Aydın, Haber61'e konuştu.

İyi Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın'dan ilk açıklama! "Üstümüze yüklenen büyük sorumluluk var..."

İyi Parti'de Trabzon'dan 1. sıra Milletvekili Adayı gösterilen Yavuz Aydın'dan ilk açıklama geldi.

İyi Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

"SORUMLULUĞA LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

İyi Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, "Genel başkanımızın, partimizin, il ve ilçe başkanlarımızın, partili partisiz herkesin üstümüze yüklediği büyük bir sorumluluk var. Bu sorumluluğa layık olmak adına Allah'ın izniyle elimizden geleni yapacağız" dedi.

İyi Parti'nin yeni dönemde Trabzon'dan daha güçlü şekilde çıkmayı hedeflediğini belirten Yavuz Aydın, "Trabzon'da 1 milletvekilimiz vardı. Yeni dönemde Trabzon'u 1'den fazla milletvekili ile TBMM'de temsil etmek istiyoruz" diye konuştu.

Yeni dönem için milletvekili adayı gösterilmeyen Hüseyin Örs ile ilgili olarak da konuşan Yavuz Aydın, "Hüseyin Örs'ün hizmetleri olmuştur. Kendisine teşekkür ederim. Onun taşıdığı bayrağı daha üst seviyelerde taşıyarak Trabzon'umuzu TBMM'de güçlü şekilde temsil etmek adına mücadele vereceğiz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber