İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Saka'dan erken seçim açıklaması

24 Haziran olarak belirlenen erken seçim kararını Haber61'e değerlendiren İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka, "Bir her türlü seçime hazırız" mesajını verdi.

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Saka'dan erken seçim açıklaması

Haber61 / Haber Servisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın erken seçim tarihini açıklamasının ardından siyasette nabız hızlandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklarken CHP kesimi de 'hodri meydan' diye karşılık verdi. 


Erken seçim kararı alınmasını "İktidar partisi bugün yüzde 30 alacaksa yarın yüzde 25 alacaklar." şeklinde yorumlayan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka, parti olarak her türlü seçime hazır olduklarını söyledi.

"İKTİDAR ÇÖKÜŞ SÜRECİNDE"

İktidar partisinin hızlı bir çöküş süreci içinde olduğunu belirten Saka, "Erken seçim kararı bunu engellemek için alındı. Ancak bu baskın seçim onlara birşey kazandırmayacak. Milletimiz onları sandığa gömecek" dedi.

"HALKIN CEBİNE ZARAR GELİRSE TEPKİ VERİR"

Hasan Saka şunları söyledi: "Bizi seçime sokmamak için yapılan hamleleri olmuştu. Türkiye felç halinde. Ekonomi battı. İktidar partisi bugün yüzde 30 oy alacaksa yarın ancak yüzde 25 oy alabileceğinin farkında. Ciddi anlamda kan kaybediyorlar. Biz İYİ Parti olarak erken seçime zaten hazırdık. 18 aydır OHAL'de yaşıyoruz. Bu süreçte partimize yönelik bir algı oluşturmak için devinimlere gireceklerdir ama bizim her zaman başka şıklarımız var. Hazırlığımızı önceden yapmıştık, seçimin en büyük kazananı biz olacağız. Milletimiz, halkımız bıkıp usanmış durumda. Şu an iktidarın değişmesi için gereken şartlardan birisi ekonomidir. Türk seçmeni ne zaman cebine zarar gelirse tepki verir. Biz her türlü hazırız, çünkü halkımız hazır. Halkımız gerekeni yapacaktır."


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber