İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Erkan: "Trabzon'un hakkını yedirmeyeceğim"

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Erkan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Erkan: "Trabzon'un hakkını yedirmeyeceğim"

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Muhammet Erkan, baba ocağı Vakfıkebir’i ziyaret etti.

Erkan, Vakfıkebir'de coşkulu bir kalabalık ile karşılandı. Miting havasında geçen karşılama programının ardından esnaf ziyareti yapan Erkan, açıklamalarda bulundu.

“BENİ TÜM TÜRKİYE SEVECEK”

Farklı, iddialı ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile Trabzon’u yöneteceğini ifade eden Erkan,
“Bu coğrafyanın bütün zorluklarını yaşamış bir kardeşinizim. Hamzalı köyünden Deregözü köyüne, ayağında kara lastik, hedikle açılmış keçi yollarından giderek okumuş, mısır ekmeği , kara lahana çorbasıyla beslenmiş, yaz tatillerinde inek beklemiş, çay kesmiş, fındık toplamış birisiyim. Bundan da gurur duyuyorum. Şimdi sizlere söz veriyorum, farklı olacağım. Samimiyetle söylüyorum. Bu kardeşiniz size verdiği her sözü yapmak için gecesini gündüzüne katarak çalışacaktır. Bu kardeşiniz sizi hiç aldatmayacak, bu hemşeriniz size yalan söylemeyecek. Yapamayacağı şeyi söz vermeyecek. Biliyorum bazılarınız beni yeterince tanımıyor. İnanın tanıdıkça seveceksiniz, iyi ki hemşerimize destek verdik, oy verdik diyeceksiniz. İddia ediyorum ki beni herkes sevecek. Bütün Türkiye sevecek. Trabzon Büyükşehir belediye başkanı seçildiğim takdirde Türkiye, Tunceli’deki komünist belediye başkanını değil, Trabzon’da ki Türk milliyetçisi Muhammet Erkan’ın başarılarını konuşacaktır. Trabzon’da bir başarı hikayesi yazacağız Allah’ın izniyle” şeklinde konuştu.

erkan-trabzonun-hakkini-yedirmeyecegim-1.webp

“TRABZONLUNUN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİM”

Klasik belediyecilik yapmayacağını vurgulayan Muhammet Erkan, “Trabzonlunun hakkını yemeyeceğim yedirmeyeceğim. Her şeyden önce ifade edeyim ki bu onurlu göreve layık olmaya çalışacağım. Trabzon’un geleceği ve Trabzonluların mutluluğu için yola çıkıyoruz. Trabzon’u iyi belediyecilik anlayışıyla buluşturacağım. Trabzon’u akılla, bilimle ve sevgiyle yöneteceğim. Şehri çağdaş bir anlayışla yöneteceğiz. Günübirlik değil, köklü, kalıcı, kurumsal, modern ve yenilikçi bir anlayış tesis edeceğiz. Bugünleri değil yarınları, gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünerek çalışacağız. Gelişen ve değişen dünya şartlarını dikkate alan, bilimsel verilere itibar eden, araştırmacı ama aynı zamanda pratik, hızlı, dinamik, kararlı ve devrimci bir anlayışı benimseyeceğiz.Projelerimizin ve hizmetlerimizin tamamının uygulanabilir ve sürdürülebilir olması ilkesinden ödün vermeyeceğiz. Biz sadece klasik belediyecilik yapmayacağız. Sadece beton döken, sadece nikah kıyan belediye başkanı olmayacağım. Üreten belediyecilik, halka dokunan belediyecilik yapacağız.” ifadelerini kullandı.

erkan-trabzonun-hakkini-yedirmeyecegim-2.webp

İYİ PARTİ’NİN GÜNEŞİ TRABZON’A VURACAK”

1 Nisan sabahı Trabzon’a İYİ Parti’nin güneşinin vuracağını dile getiren Erkan sözlerini şu şekilde bitirdi:

“Bu şehre gönül veren bir kardeşiniz olarak, şehrime değer katan, denge sağlayan bir hizmet anlayışını İYİ belediyecilik ile buluşturmak istiyorum. Bunu yapacağız. Siyaset yapmıyorum ama bu seçimi kazanacağım. Teşkilatlarımızla tek bir yürek gibi çalışarak bir destan yazmaya kararlıyız. Açtığımız yolda yerelden genele iktidara yürüyeceğiz. Bunu herkes görecek. Trabzon’un geleceği ve Trabzonluların mutluluğu için yola çıktık. Trabzon’u İYİ belediyecilikle tanıştırmak için bu yola baş koyduk.
1 Nisan sabahı Trabzon’un üzerine İYİ Parti’nin güneşi doğacaktır. Sokakta bunu görüyorum.
Gençlerde bunu görüyorum. Gözlerde bunu görüyorum. Vakfıkebir’de bunu görüyorum, Trabzon’da bunu görüyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber