İYİ Parti Trabzon bayramlaştı! “Bayramda tencereler kaynamadı”

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma töreni yapıldı.

İYİ Parti Trabzon bayramlaştı! “Bayramda tencereler kaynamadı”

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı’nda bugün bayramlaşma töreni yapıldı.

Programa Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır, Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, İl Başkanı Fatma Başkan, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

iyi-parti-trabzon-bayramlasti-bayramda-tencereler-kaynamadi.jpeg

YAVUZ AYDIN’DAN TEŞEKKÜR

Bayramlaşma töreninde konuşan Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın törene gelen vatandaşlara teşekkür ederek, “Öncelikle bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bir sonraki bayramı görmeyi Yüce Rabbim bizlere nasip eylesin. Milletimizin Kurban Bayramı mübarek olsun. Vakit ayırıp buraya gelen tüm hemşehrilerimi de teşekkür ediyorum. Seçim zamanı olduğu gibi şimdi de bizi yalnız bırakmadınız. Yoğun bir süreç geçirdik, çok yorulduk, mücadele ettik. Allah’a şükür boynumuz bükülmedi. Trabzonlu hemşehrilerimiz, İYİ Parti’mize ve şahsıma Trabzon’u temsil etme yetkisi verdi. Biz de bu yetkiyi layıkıyla yerine getirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Meclisteki oda ve koltuk benim değil, bize oy veren sizlerindir.” şeklinde konuştu.

iyi-parti-trabzon-bayramlasti-bayramda-tencereler-kaynamadi-002.jpeg“EKONOMİ BAYRAMA YANSIDI”

Yavuz Aydın, Türkiye’nin ekonomik olarak zor günlerden geçtiğini belirterek, “Ülkemiz ekonomik olarak zor zamanlar yaşıyor. Birçok evde tencere kaynamaz hale geldi. Mübarek Kurban Bayramına da bu durum yansıdı ve tencereler kaynamadı. 21 yıldır uygulanan yanlış politikaların sonucunda insanlar dinimizin gereği olan, kurban ibadetlerini yerine getiremez hale geldi. İYİ Parti olarak biz bu durumun düzeltilmesi için bugüne kadar mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Ülkemizin refah ve bolluk içinde bayramlar yaşaması için İYİ Parti olarak gerekeni yapacağız. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını talep ediyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum. ” dedi.

iyi-parti-trabzon-bayramlasti-bayramda-tencereler-kaynamadi-001.jpeg“BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”

Törende konuşan Fatma Başkan ise, “Öncelikle buraya gelen partililerimize teşekkür ediyorum. Bayramın ülkemize huzur ve barış getirmesini, güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Allah bizleri, birliğimizin ve beraberliğimizin daim olacağı, bolluk ve bereket içinde geçen, çoğalarak artacağımız bayramlara nasip eylesin. Kurban Bayramımız tekrardan mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler