İşte Trabzon'daki heyelan sonrası ortaya çıkan manzara!

Trabzon'un Maçka ilçesinde sağanak yağış hayatını olumsuz etkiledi. Heyelan meydana geldi, dereler taştı. İşte ortaya çıkan manzaralar...

Trabzon Maçka'da ikindi saatlerinden sonra başlayan yoğun yağış, Trabzon-Gümüşhane yolunun trafiğe kapanmasına neden oldu. Çok sayıda dere taşarken, heyelan meydana geldi.

heyelan-macka-1.jpg

MAÇKA TÜNELİ YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI

Ulaşıma kapanan Maçka Tüneli, Karayolları 105. Şube şefliği ekipleri tarafından yapılan çalışma neticesinde yeniden trafiğe açıldı.

2 EV BOŞALTILDI

Maçka ilçesinin Bağışlı ve Güzelce mahallelerinde 2 ev, toprak kayması riskine karşı boşaltıldı.

heyelan-macka-3.jpg

VALİ USTAOĞLU'NDAN UYARI GELDİ

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, vatandaşlara sosyal medyadan çağrı yaparak yeni afetlere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Ustaoğlu şu ifadeleri kullandı;

"Lütfen Dikkat! Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden itibaren ilimiz batısında kuvvetli, iç ve doğu kesimlerinde yerel olarak çok kuvvetli yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

heyelan-macka-2.jpg

Kaynak:Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler