İş insanı Burak Tonyalı Emniyet Müdürü Alper'i ziyaret etti

Turizmci iş insanı Burak Tonyalı’yı ağırlayan Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper; "Herkes makam sahibi olabilir; önemli olan Recep Yazıcıoğlu, Ali Gaffar Okan, Eşref Bitlis, Adnan Kahveci gibi iz bırakabilmek" dedi.

İş insanı Burak Tonyalı Emniyet Müdürü Alper'i ziyaret etti

Haber61/Haber Servisi - Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Trabzon’u çok sevdiğini belirterek,”Geldiğim ilk günden bugüne bu şehirle aşk yaşıyorum. Çok seviyorum. Harika bir şehir. İnsanlarıyla muhteşem” dedi.

Turizmci İş insanı Müzeyyen Restoran’ın sahibi Burak Tonyalı’yı Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü makamında ağırlayan Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Trabzon’u çok sevdiğini belirtti.

“Geldiğim ilk günden bugüne bu şehirle aşk yaşıyorum. Çok seviyorum. Harika bir şehir. İnsanlarıyla muhteşem” diyen Müdür Alper, "Herkes müdür olur, makam sahibi olabilir ama önemli olan Recep Yazıcıoğlu, Ali Gaffar Okkan, Eşref Bitlis, Adnan Kahveci gibi iz bırakabilmek. Biz bunun derdindeyiz” Sayın Valimizin önderliğinde ilimize güvenlik ve asayiş hizmeti üretmek için çaba içindeyiz" diyerek Türkiye’de efsane olan Rahmetli Vali Recep Yazıcıoğlu’nu da andı.

İş insanı Burak Tonyalı da, "Sayın Müdürümüzü heyecanla keyifle takip ediyoruz. Halka yakın, vatandaşı dinleyen yüzüyle bildik soğuk bürokrat yapısından çıkıyor ve gönüllerde taht kuruyor. Trabzon’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Pandemiden sonra Trabzon’un  tek bakanlıkça sağlık sertifikasını alan Müzeyyen Restoran olarak kendisine işletmemiz hakkında bilgiler verdik” dedi.

Ziyaret sonrası Tonyalı ve Müdür Alper, anı fotoğrafı çektirdi.

İş insanı Burak Tonyalı Emniyet Müdürü Alper'i ziyaret etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber