İmperial Hastanesi'nin mutlu günü

Özel İmperial Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Abdulhalim Baki'nin oğlu Emin Tarık Baki ve Umut ve Yaşam Derneği Hollanda temsilcisi Arzu Feta Cuma günü Novotel Trabzon'da yapılan görkemli bir nikahla dünya evine girdi.

İmperial Hastanesi'nin mutlu günü

Umut ve Yaşam Derneği'nin yönetim kurulu başkanı Dr.Nimet Baki ve Özel İmperial Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Abdulhalim Baki'nin oğlu Emin Tarık Baki ve Umut ve Yaşam Derneği Hollanda temsilcisi Arzu Feta Cuma günü Novotel Trabzon'da yapılan görkemli bir nikahla dünya evine girdi.

Çiftin nikahını Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç kıydı.

Çok sayıda doktorunda katıldığı nikahta misafirlere nikah şekeri yerine çok anlamlı olan minik çam fidanları hediye edildi.

Düğüne yabancı ülkelerden gelen misafirler de katıldı. Nikahtan sonra yemekle başlayan düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Türk adet ve geleneklerine göre hazırlanan düğünde geceye yabancı misafirler damga vurdu.Yöresel danslara ve horana eşlik eden misafirler oldukça eğlendi.

Gecenin sonuna doğru yaklaşırken kına gecesi yapıldı. Özel kına organizasyonun yapıldığı düğün büyük beğeni topladı.

Düğünün sonunda damadın annesi Dr.Nimet Baki; "İlk göz ağrım oğlum Emin'in ve dünyalar tatlısı öz kızım gibi sevdiğim Arzucuğumu artık kendi kanatlarıyla uçacağı yuvasına uğurlarken iki yönlü gidip gelen bir ruh halindeyim.Hem mutlu,hem endişeli hem de çok keyifliyim. Allahım yüreklerinden sevgiyi ,mutluluğu eksik etmesin." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber