İMO iftarda buluştu

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon şubesi iftarda buluştu.

İMO iftarda buluştu

Haber61 Haber Servisi

Akçaabat Cemil Usta'da düzenlenen iftar yemeğine CHP Trabzon eski milletvekili Volkan Canalioğlu , CHP Trabzon il başkanı Turgay Güngör, Trabzon Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Davut Çakır, Trabzon İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Yaylalı, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, Mimarlar Odası başkanı Gürol Ustaömeroğlu ve siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

İftarın ardından konuşan Trabzon İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Yaylalı "İftar programımıza katıldığınız için teşekkür ederiz Türkiye içinde bulunduğu sıkıntılı süreci el birliği ile atlatacak bizlerde canımızı da ortaya koyarak buna katkı yapacağız katılımınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
İMO iftarda bir araya geldiİMO iftarda bir araya geldiİMO iftarda bir araya geldiİMO iftarda bir araya geldiİMO iftarda bir araya geldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber