İmamoğlu, Maçka'daki çocukları sevindirdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bağışçılarının yardımları Maçka'da 150 ilköğretim öğrencisine ulaştı.

İmamoğlu, Maçka'daki çocukları sevindirdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı yardım seferberliği Türkiye'nin dört bir köşesini sarıyor.

Trabzon'a da ulaşan yardımlar Maçka'da 150 çocuğu sevindirdi. Maçka'ya ihtiyaç sahipleri için gönderilen mont ve botlar CHP Maçka ilçe yönetimi ve Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Nil Bektaş'ın da katıldığı programla ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

İlçede ev ziyaretleri yaparak gelen yardımları dağıtan CHP ilçe Başkanı Av. Nihan Göktürk, "İBB Sosyal Hizmetler Koordinatörleri Hakan Savaş Hakan Kaptanoğlu, Turan Akkaya ve Selim Yazıcı ilçe binamıza ziyarette bulundular. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Trabzonlu hemşerimiz Yavuz Saltık'ın kadınların ve çocukların her zaman yanında olduklarına dair mesajlarını ilettiler. Maçka'nın sorunları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Merkez ve Esiroğlu mahallelerimizdeki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza hediyelerini teker teker ev ziyaretleri yaparak ilettik. Bu çalışmaya vesile olmaktan gururluyuz. Başta hemşehrimiz Sayın Ekrem İmamoğlu olmak Sayın Yavuz Saltık ve misafirlerimize, ayrıca Kadın Kolları İl Başkanımız Sayın Ayşe Nil Bektaş ile yönetim kuruluna teşekkür ederiz" dedi.

İmamoğlu, Maçka'daki çocukları sevindirdi

İmamoğlu, Maçka'daki çocukları sevindirdi

İmamoğlu, Maçka'daki çocukları sevindirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber