İl Sağlık Müdürü Usta Haber61’e konuştu! “Asılsız ihbarlara dikkat ediyoruz”

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, yeni yıl mesajını Haber61’e açıkladı.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot’a açıklamalarda bulundu.

Yeni yıl dileklerini Haber61’e açıklayan Usta, konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

Oldukça yoğun bir sene. Özellikle acil servisler çok kullanıldı. 13 milyona yakın hastamızı tedavi ettik muayenede bulunduk. Yoğun bir yıldı diyebiliriz.

Bizim özellikle ilimizde tüm ilçelerimizde hastanelerimiz var. Her hastanemizde hem hekim hem personel takviyesi ile çabamızı sürdürüyoruz. Vakalarımız oldukça çok. Vatandaşların aile hekimlerine görünmeli, sonra hastanelere yönlendirilmeli. Vatandaşlarda böylelikle çok daha hızlı muayene edilecektir.

Biz yaptırım uygulamaya gayret ediyoruz. Asılsız ihbarlara dikkat ediyoruz, hassasiyetle bakıyoruz. İnsanlara bu konularda uyarılarda bulunuyoruz.

Yeni hekimlerimiz 2024 yılında bizlere katılacak. Yeni kan yeni enerji gelmiş olacak inşallah.

Şiddet konusu her zaman gündemimizde oluyor maalesef. Ülkemizde olması bizi yaralıyor. Sağlıkçıların uğramış olduğu şiddete karsı duygusal yaklaşımımız oluyor. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Halkımızdan özellikle buna hassasiyet bekliyoruz

Bu yıl deprem bizi derinden yaraladı. Oradaki emek çok önemliydi. Buradan da destek verdik.

Halkımıza hastalarımıza tüm milletimize mutlu yıllar diliyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler