İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şen bu sözlerle veda etti! "Trabzon hep üst sıralarda..."

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen, Trabzon şehrine veda etti.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şen bu sözlerle veda etti! "Trabzon hep üst sıralarda..."

Yeni görev yeri Van olarak belirlenen İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen, Trabzon şehrine ve halkına teşekkür ederek veda etti.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen'in veda sözleri şu şekilde;

İki yıl önce 6 Eylül'de burada göreve başladım. Trabzon öyle bir yer ki, doğal güzelliğiyle ve insanıyla ilk sıralarda. Gelmeden önce böyle biliyordum. Bir de Trabzonspor'u da biliyordum. Trabzon şehri sadece yazılı ve görsel basında değil, sosyal basında da hep üst sıralarda. Gündemde olmasının asıl sebebi siz değerli basın mensuplarısınız. Burada iyi ilişkiler kurduğumuzu düşünüyorum. Herkese ayrı ayrı sayılar sunuyorum. Görev sürem doldu. Resmi Gazete'de yayınlanan karar ile Van İl Jandarma Komutanı olarak atandım. İnşallah orada da görevimizi layıkıyla yerine getiririz.

Bir şey daha paylaşayım. Van'a atandım, sabah tanımadığım biri aradı. Orada görev yapan bir basın kuruluşunun bölge müdürüymüş. Hayırlı olsun dedi, kendisi de Trabzonluymuş. Orada da bir gönüldaşımız var. Bağımız devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler