İki futbol sahası geri alındı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi iki futbol sahasını geri aldı
İki futbol sahası geri alındı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin meclis toplantıları devam ediyor. Bugünkü oturumda, spor camiasını yakından ilgilendiren önemli bir karar alındı.

Alınan karara göre, dolgu alanı üzerinde bulunan Yalı Mahallesi ve Beşirli Mahallesi’ndeki iki sentetik sahanın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne yapılan tahsisi kaldırıldı.

Büyükşehir Belediyesi, söz konusu sahaların bakımını yaparak Trabzon’daki tüm amatör spor kulüplerinin kullanımına açacağını duyurdu. Böylece sahaların daha verimli kullanılacağı ve amatör spora önemli bir katkı sağlanacağı belirtildi.

Belediye yetkilileri, kararın spor altyapısını güçlendirmek ve gençlerin spor faaliyetlerine erişimini kolaylaştırmak için alındığını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum