Hüseyin Örs: Uzungöl uzun havuz oldu!

Hüseyin Örs TBMM'de konuştu: Uzungöl uzun havuz oldu ifadelerini kullandı.

Hüseyin Örs: Uzungöl uzun havuz oldu!

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs Trabzon’un sorunlarını TBMM kürsüsünde dile getirmeye devam ediyor. 

Dr. Hüseyin Örs, Çevre Kanunu hakkında yaptığı konuşmada Trabzon’un en büyük sorunu plansız yapılaşma ve betonlaşma diyerek dikkatleri çarpık kentleşmeye çekti.

 Örs, TBMM’de Uzungöl’ü gündeme  getirerek “Trabzon son 15 yılda tarihini utandıracak, yaşayanları usandıracak derecede imar ihlallerinin yaşandığı bir kent olmuştur. Şöyle bir bakıyorum Uzungöl’e bugün Uzungöl kartpostallardaki Uzungöl değil, kırmızı benekli alabalıkların yaşadığı Uzungöl hiç değil. Son 15 yılda gölün doğal yapısı ve çevresindeki ekolojik yapı bozulmuş ve son olarak da kenarına beton duvar örülerek UZUNGÖL olmaktan çıkarılıp “UZUNHAVUZ” haline dönüştürülmüştür.” dedi. Örs konuşması sırasında Uzungöl’e ait eski ve yeni fotoğrafları TBMM kürsüsünde milletvekillerine göstererek, burayı görünce içim acıyor, yüreğim yanıyor” dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs konuşmasının son bölümünde “Trabzon’da ihmal edilen unutturulan ve geçiştirilen projeleri tekrar gündeme taşımak, takipçisi olmak, vatandaşlarımızın mağduriyetlerini TBMM’de dile getirmek ve çözüm için ortak akılla hareket edilmesinin yolunu açmak en önde gelen vazifemdir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber