Hüseyin Örs üye yaptı rozet taktı

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs üye kaydı yapıp rozet taktı.

Hüseyin Örs üye yaptı rozet taktı

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin, partisine yeni üye olanlara rozet taktı “Oyunu katlayarak arttıran tek parti İYİ Parti” dedi. 

ÖRS ÜYE YAPTI, ROZET TAKTI

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, beraberinde İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun, Belediye Meclis üyeleri ve yöneticilerle beraber Sanat Sokağı’nda kurulan üye kayıt standını ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Partisinin üyelik kampanyası kapsamında Sanat Sokağı’nda kurulan standı ziyaret eden Örs, burada üye kaydı yaptı, rozet taktı. Üye kayıt standında bir açıklama yapan Örs, “Şehrimizin en işlek caddesi olan Maraş Caddesi’nde partimizin üye kayıt standını kurduk. İYİ Parti, Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde hızla büyüyor. 

OYUNU ARTTIRAN TEK PARTİ: İYİ PARTİ

Artık iktidar sahiplerinin de gizleyemediği bir gerçek var ki; Oyunu arttıran tek parti İYİ Parti. Hem de katlayarak arttırıyor. Sahada da bunu görüyoruz. Vatandaşlarımızın partimize ilgisi oldukça fazla. Yerel seçimlerle birlikte korku duvarları yıkıldı.  Milletin derdini anlatmaktan korktuğu, sesinin bastırıldığı günler geride kaldı. İnsanlar bundan bir müddet önce sorun ve şikayetlerini bizim kulağımıza fısıldar, ‘siz söyleyin’ derlerdi. Şimdi kendileri açık açık ifade ediyorlar. Kısaca şunu ifade etmek istiyorum, korku iklimi artık ortadan kalkmıştır. İktidarın tüm baskılarına, tehditlerine, yıldırma çabalarına rağmen insanların partimize yönelişi her geçen gün artıyor. İktidar her ne kadar korku duygusunu egemen kılmaya çalışsa da, eskiden; ‘Benim sesim ol.’ diyen vatandaşımız, şimdi ‘Ben konuşacağım.’ diyor. 

İYİ PARTİ’YE KATILIMLARIN ÇOĞU AK PARTİ’DEN

Partimize diğer siyasi partilerden ayrılıp kayıt olanlar arasında çoğunluğu Ak Parti’den istifa edenler oluşturuyor. Artık bu iktidar için; “Aşağıdan, yukarıdan yolun sonu görünüyor…” Bugün Türkiye’de tek yükselen parti İYİ Parti’dir. Oyunu katlayarak arttıran tek parti İYİ Parti’dir. İYİ Parti ailesi Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Trabzon’da da gün geçtikçe büyüyor. Bu çerçevede biz de il başkanlığı olarak en işlek caddemizde standımızı kurduk. Vatandaşlarımız geliyor. Partimize üye oluyorlar. İYİ Parti’yi Türkiye’nin umudu olarak gördüklerini ifade ediyorlar.  Milletimizin partimize olan teveccühünü ve umudunu boşa çıkarmayacağız. Tüm Trabzonlu hemşerilerimizi standımızı ve teşkilatlarımızı ziyaret etmeye ve partimize üye olmaya davet ediyorum.“ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber