HORİZON 2020 KTÜ'de anlatıldı

KTÜ’de Avrupa Birliği Çerçeve Programları ve Horizon 2020 Programı özelinde Mali ve Finansal Bilgilendirme Günü yapıldı

HORİZON 2020 KTÜ'de anlatıldı

Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (KTÜ-TTO) ve TÜBİTAK işbirliği ile düzenlenen Horizon 2020 Yasal ve Finansal konulu bilgilendirme toplantısı 29 Ocak 2018 tarihinde Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.  



Toplantıda AB 7. Çerçeve Programının devamı niteliğinde yayınlanan HORİZON 2020’nin, 2014 - 2020 yılları arasında yürürlükte olacak yeni araştırma ve inovasyon çerçeve programı olduğu ifade edildi.

HORİZON 2020 Trabzon'da anlatıldı

Araştırma programıyla ilgili AB Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesinde farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen toplantı, akademisyenler, sanayiciler, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden katılımcıların katkılarıyla gerçekleştirildi.

HORİZON 2020 Trabzon'da anlatıldı

Toplantının ilk oturumu Teknoloji Transfer Ofis Başkanı Mehmet Turhal’ın açılış konuşmasıyla başlarken, TÜBİTAK AB Çerçeve Programı Uzmanları Muaz Mücahit Yıldırım ve Gürsel Fırat Gedikli’nin yasal ve finansal konulardaki sunumlarıyla devam etti.

HORİZON 2020 KTÜ'de anlatıldı

Öğleden sonraki oturum ise, Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nde gerçekleştirilirken proje sahibi akademisyenlerle birebir görüşmeler yapılması sonrasında toplantı sona erdi.

HORİZON 2020 KTÜ'de anlatıldı

HORİZON 2020 Trabzon'da anlatıldı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber