"Her zaman taşeronların yanındayım"

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu,"Taşeron işçilerin kadroya geçmesi için yıllardır mücadele ediyorum. Her zaman işçinin yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim" dedi.   Aksu, Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Sahnesi'nde DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası

"Her zaman taşeronların yanındayım"
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu,"Taşeron işçilerin kadroya geçmesi için yıllardır mücadele ediyorum. Her zaman işçinin yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim" dedi.
 
Aksu, Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Sahnesi'nde DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası tarafından düzenlenen "Kıdem Tazminatına Saldırı, Taşeron İşçilik ve Esnek Çalışma" konulu eğitim seminerinde yaptığı konuşmada, Giresun Belediyesi'nin her zaman işçiden yana tavır aldığını ve bu yönde politikalar izlediğini söyledi.
 
Taşeron işçilerin mutlaka kadroya alınması gerektiğini vurgulayan Aksu, "Taşeron işçilerin kadroya geçmesi için yıllardır mücadele ediyorum. Her zaman işçinin yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim. İşçi yalnız olursa, birilerinin iki dudağı arasında kalır. Asgari ücretle çalışanlara sahip çıkılmaması çok kötü bir durum. Bizleri çok üzüyor. Hep birlikte olmalıyız güçlü olmalıyız. Güçlü olursanız sizleri başka güçler yıkamaz" dedi.
 
DİSK Eğitim Daire Başkanı Mahmut Şengül ise DİSK'in işçilerin hak mücadelesini sürdürdüğünü belirtti.
 
Belediyelerde nüfusa göre norm kadro uygulamasını da eleştiren Şengül, bunun belediye hizmetlerin özelleştirilmesine ve ucuz işçilik sorunlarına neden olduğunu sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber