Hemşehri derneklerine Vali Aziz Yıldırım'dan tam destek

Trabzon'da hemşehri dernekleri (Artvin Bayburt Gümüşhane ve Giresun) hasta yakınları için Trabzon'da konuk evi yapılması noktasında kararlı.

Hemşehri derneklerine Vali Aziz Yıldırım'dan tam destek

Trabzon'a komşu illerden tedavi amaçlı gelen hasta yakınlarının en büyük sorunlarından biri olan barınma ihtiyaçlarına çözüm bulmak için bir araya gelen "Trabzon Hemşehri Dernekleri" ziyaretlere devam ederek destek arıyorlar.

Trabzon Hemşeri Dernekleri Platformu Sözcüsü Mehmet Üçüncüoğlu, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği Başkan Vekili Hülya Kalaycıoğlu, Trabzon Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Sadettin Okay, Trabzon Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Alparslan ve Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ı makamında ziyaret ederek konuyla ilgili talepleri dile getirdiler.

Hemşehri derneklerine Vali Aziz Yıldırım'dan tam destekHasta yakınlarının yaşadığı zorlukların ne kadar önemli olduğunu bizzat yaşayarak bildiğini dile getiren Vali Yıldırım "Trabzon 'daki Hemşehri Derneklerimizin bu konuya olan hassasiyetini ve çözüm arayış çabalarını kutluyorum. Herkesin bu konuda duyarlılık göstermesi gerek. İnşallah devletimiz yerel yönetimler ve hayır sever vatandaşlarımızın katkısı ile bu soruna ortak somut bir çözüm buluruz. Sağlık kenti merkezi Trabzon'a hasta yakınları misafirhanesi sosyal tesis açılması fikri cok doğru ve güzel bir öneri" şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ın nezaketine gösterdiği yakın ilgi ve samimiyetine teşekkür eden Hemşehri Dernekleri başkanları Trabzon'a her gün 12 ilden hasta akışı olduğuna dikkat çekerek özellikle uzun süreli tedavi için Trabzon'daki devlet ve özel hastanelerde kalan hasta yakınlarının barınma yemek ve diğer ihtiyaçları konusunda çok büyük bir mağduriyet yaşadıklarını dile getirerek bu konudaki mücadelesine devam edeceklerini dile getirdiler...

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler