Hekimoğlu Trabzon'dan flaş transfer

Hekimoğlu Trabzon FK Keçiörengücüspor’un forveti Hakkı Yıldız’ı sezon sonuna kadar kiraladı.

Hekimoğlu Trabzon'dan flaş transfer

Transfer çalışmalarını sürdüren Hekimoğlu Trabzon Keçiörengücüspor’un başarılı santraforlarından Hakkı Yıldız’ı kadrosuna dahil etti.

Bugün kendini sezon sonuna kadar kırmızı lacivertli renklere bağlayan imzayı atan Hakkı, “ Hekimoğlu Trabzon FK takımına geldiğim için mutluyum. Burada daha önce beraber forma giydiğim arkadaşlarım ağabeylilerim var. Ayrıca tekrar onlarla aynı formayı terletecek olmanın sevincini de yaşıyorum. H. Trabzon FK şampiyonluk hedefi olan bir kulüp. Her ne kadar Trabzon’da yaşamamamda H. Trabzon FK yönetimi ve kulüp yapısının çok düzgün olduğunu duyuyordum. Buraya gelince de bizzat şehit oldum. İnşallah bu güzel ortam içinde sezon sonu şampiyonluk kupasını kaldırırız” dedi. Hakkı transferinin gerçekleşmesine kendisine yardımcı olan Keçiörengücüspor yönetim kurulunda teşekkürlerini sundu.

İmza töreninde hazır bulanan Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karaman yaptığı açıklamada "Kulüp transfer çalışmaları kapsamında hakkı ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzaladık. Bu transferin gerçekleşmesinde bizlere yardımcı olan Keçiören gücü Yönetim Kuruluna şükranlarımızı sunuyoruz. Hakkı Yıldız kardeşimizin takımımıza çok katkılar yapacağını düşünüyoruz. Kendisi futbol altyapısını Almanya’da almış sonrasında Türkiye Profesyonel Liglerinde forma giymiş bir arkadaşımız.  Bu transferin, kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber