Haydar Revi: "Biz seçime her zaman hazır bir teşkilatız"

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Haydar Revi: "Biz seçime her zaman hazır bir teşkilatız"

HABER61 - HABER SERVİSİ

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşiyor.

HAYDAR REVİ'NİN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İl Danışma Toplantısı'nda ilk olarak Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi söz aldı. Revi yaptığı konuşmada "Biz her zaman seçimlere hazır bir partiyiz." ifadelerini kullandı.

Revi, "Biliyorsunuz en son, genişletilmiş il danışma toplantımızı sayın Cumhurbaşkanımız ile icra etmiştik. Teşkilat olarak ne yaptık onu özetlemek istiyorum. Geçen yıl bu zamanda başlayan kongrelerimizi 25 marttaki il kongremizle tamamladık. Toplam 57 kongre gerçekleştirdik. Daha sonra kıymetli Cumhurbaşkanımızın seçim kararı ortaya çıktı, dolayısıyla hemen çalışmalara başladık ve Tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da çok yoğun bir katılım oldu seçime seçmenlerimize teşekkür etmek istiyorum. Sonuçlara baktığımızda Trabzon’umuz hem Cumhurbaşkanlığı hem Milletvekilliği seçimlerinde büyük bir destek verdi. Daha sonra 12 Ağustos’ta Cumhurbaşkanımız Trabzon’u onurlandırdı, hemen sonrasın Ankara’da büyük kongremiz gerçekleşti. Şimdi ise önümüzde yine bir seçim var, hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Biz her zaman seçime hazırız. Pazartesi günü aday adaylığı başvuru süreci başlıyor. Usülleri anlatan bildiri elimize ulaştı, bu süreç 12 Kasım’a kadar sürecek.  Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum." sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber