Hava 61 16 hasta için havalandı

Trabzon’da Hava 61 helikopter ambulans 16 hastanın naklini yaptı.

Hava 61 16 hasta için havalandı

Trabzon’da İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Hava 61 helikopter ambulans il içi ve il dışı olmak üzere 16 hastanın naklini gerçekleştirdi.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet vermekte olan Hava 61 Helikopter Ambulans 17.05.2021-31.05.2021 tarihleri arasında il içi ve il dışı 16 (on altı) hastanın naklini gerçekleştirmiş olup;  belirtilen zaman diliminde 17 saat 46 dakika uçuş yapmıştır.

İleri tetkik ve tedavilerinin yapılması amacıyla Of, Vakfıkebir ve Tonya İlçelerimizden ve İlimiz Özel 7M  Hastanesinden alınan 11 (on bir) ayrı hastanın İlimiz Kanuni Eğitim ve Araştırma, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi, Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanelerine  ve Giresun  İli Devlet  Hastanesine nakil işlemleri helikopter ambulansla gerçekleştirilmiştir. İstanbul İlinden uçak ambulansla ilimize gelen 1 (bir) hastanın Ordu İline, Artvin İllerinden alınan 1 (bir) hastanın Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakil işlemleri yine helikopter ambulansla yapılmıştır. 

Ayrıca Düzköy İlçe Merkezi ile Düzköy Kayadüzü ve Şalpazarı Sisdağı Yaylalarında olay yerinden alınan 3 (üç) ayrı hastanın KTÜ Farabi Hastanesine nakil işlemleri Hava 61 Helikopter Ambulans ile başarıyla gerçekleştirilmiştir. Tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz.”

Hava 61 16 hasta için havalandı

Hava 61 16 hasta için havalandı

Hava 61 16 hasta için havalandı

Hava 61 16 hasta için havalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber