Halil Bakırcı, "Bunlar mı FETÖ ile mücadele edecek"

Eski Rize Belediye Başkanından partisine eleştiri

Halil Bakırcı, "Bunlar mı FETÖ ile mücadele edecek"
AK Parti Genel Başkan Yardımcı eski Bakan Hayatı Yazıcı'nın, “Şimdi muhalefet, FETÖ’nün siyasi ayağı ortaya çıkmalı diyor. Zaten yapılan her şey siyasi değil mi? Bu adamlar darbe yapınca yönetime el koymayacak mıydı? Siyaseten iktidara talip değil miydi? Bizim yaptığımız tüm mücadelesinin siyasi sonuçları var zaten. Kastedilen parti içindekiler ise ben AK Parti’nin içinde halen üst düzeyde FETÖ bağlantılı kişi olduğunu sanmıyorum, böyle bir şeyi aklım almaz.” sözleri tepkilere neden oldu.

Rize AK Parti Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, çok sert bir dille kendi partisini eleştirdi. Bakırcı’nın hedefinde ise; eski bakan ve şimdi ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı bulundu. Bakırcı, “Kendisi 17 – 25 Aralık sonrasında da Türkiye’de paralel devlet olduğuna inanmadığını açıklamıştı. Şimdi de AK Parti’nin üst kademelerinde FETÖ’cü olmadığını söylüyor. Ona inanmayan buna da inanmayacaktır. Bana garip gelen bu söylemdeki insanların AK Parti’deki FETÖ yapılanmasına karşı operasyonu nasıl yürüteceğidir.”dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber