Haklarında farklı suçlardan arama kaydı bulunuyordu! Trabzon’da 8 şahıs yakalandı

Trabzon’da haklarında farklı suçlardan arama kaydı bulunan 8 şahıs yakalandı.

Haklarında farklı suçlardan arama kaydı bulunuyordu! Trabzon’da 8 şahıs yakalandı

Trabzon’da aranan şahıslara yönelik çalışmalar devam ediyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği, Havalimanı Şube Müdürlüğü, Of İlçe Emniyet Müdürlüğü, Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gülbaharhatun Polis Merkezi Amirliği, Çarşı Şehit Yunus Çavdar Polis Merkezi Amirliği, Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından yapılan çalışmalarda;

E.K. “Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma, korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme” suçlarından hakkında 1 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası, M.K. “cinsel taciz” suçundan hakkında 3 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası, M.Ş. “nafaka hükümlerine uymamak”, B.Ş. ve O.O. “kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak”, E.Ç. “elde ve üstte taşınan eşyayı özel beceri ile almak suretiyle hırsızlık”, N.İ.A. “dolandırıcılık”, O.A.H. “kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak” suçlarından aranan toplamda 8 şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıslar, ilgili ceza infaz kurumlarına teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler