Hacısalihoğlu: "Desteğimiz sürecek"

Doğu Karadeniz Meme Hastalıkları Derneği’nden TTSO’ya teşekkür plaketi

Hacısalihoğlu: "Desteğimiz sürecek"

Doğu Karadeniz Meme Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Uzer Küçüktülü ile yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın dernek çalışmalarına sağladığı destek nedeniyle Başkan M. Suat Hacısalihoğlu’na teşekkür plaketi verdi.

Doğu Karadeniz Meme Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Uzer Küçüktülü ile yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Yavuz Özoran ve Dr. Eda Küçüktülü, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti. Derneğin Gökyüzünde Hayat İzi isimli projesinin Sağlık Bakanlığı tarafından 2016 yılının en iyi projesi seçildiğini hatırlatan Prof. Dr. Uzer Küçüktülü, TTSO’ya derneğin çalışmalarına ve projeye verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. Başkan Hacısalihoğlu ise, derneği yaptığı farkındalık yaratma çalışmalarını takdirle izlediklerini ve ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Prof. Dr. Küçüktülü ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Başkan Hacısalihoğlu’na teşekkür plaketi ve Gökyüzünde Hayat İzi isimli proje kapsamında THY pilotlarından Onur Baş’ın çektiği bir fotoğrafı takdim etti. Ziyarette TTSO yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Hacısalihoğlu:

Hacısalihoğlu:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber