Hacısalihoğlu: "Bayram sevinci..."

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu'ndan Ramazan Bayram mesajı...

Hacısalihoğlu: "Bayram sevinci..."

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ramazan bayramını, ülkemize, İslam dünyasına ve dünyaya barış, huzur ve hoşgörü getirmesi temennisi ile kutladı.

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ramazan bayramı mesajında insanların bir arada barış, huzur ve hoşgörü içerisinde yaşamaya daha fazla ihtiyaç olduğu bir dönemden geçildiğini ifade etti. Dini bayramların toplumlarda, ailede ve bireylerde sevinç ve heyecan duygusunu artırdığını kaydeden Hacısalihoğlu bu duygunun birbirimize kardeşçe sarılmamıza, küskünlerin barışmasına, dostlukların pekişmesine ve dayanışmanın da yükselmesini sağladığını vurguladı. Hacısalihoğlu, “Dini bayramları dolu dolu yaşayan bireyler daha fazla iç huzura erişir. Geleceğe daha güvenle bakar. Bireyleri huzurlu ve güvenli olan toplumlarda barış ve hoşgörü yeşerir. Bu duygularla milletimizin ramazan bayramını Trabzon iş dünyası adına kutluyor, bayram sevincimizin barış, huzur ve hoşgörü içerisinde geçmesini diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber