Haber61’den Emniyet Müdürü Alper’e ziyaret! “Maskeyle çıkıyoruz, yüzümüze takmıyoruz”

Haber61 heyetinden Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper’e ziyaret.

Haber61’den Emniyet Müdürü Alper’e ziyaret! “Maskeyle çıkıyoruz, yüzümüze takmıyoruz”

Haber61 – Haber Servisi - Haber61 heyeti, Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper’i, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü binasında ziyaret etti.

Ziyarete Haber61 İmtiyaz Sahibi Tanju Akıncıoğlu, Genel Müdür Ergün Hardaloğlu, Genel Koordinatör Tuncay Lakot, Genel Yayın Yönetmeni Levent Ustabaşı, köşe yazarı Turgay Beşyıldız katıldı.    

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü personelinin sağlık çalışanları kadar canlarını ortaya koyarak büyük bir mücadele verdiklerini belirten Haber61 İmtiyaz Sahibi Tanju Akıncıoğlu, “Bu süreç herkes için, zor oluyor. Görevli olan polisimiz, jandarmamız, sağlık personellerimiz ellerinden geleni yapıyorlar. Hatta görevdeyken hastalığı kapabiliyor çocuklarının yanlarına gidemiyorlar. Hepsi basımızın tacıdır. Hepsine verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber61’den Emniyet Müdürü Alper’e ziyaret! “Maskeyle çıkıyoruz, yüzümüze takmıyoruz”

Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper de, basın mensuplarının da çok önemli görevler yaptığını belirterek, “Halkımızı bilgilendirmek adına, yaptığımız işleri ve uyarıları iletmek adına bizlerin gözü oluyorlar. Köprü vazifesi görüyorlar. Haber61 bu yönde yayınlarıyla işimizi rahatlatıyor destek oluyor. Emniyet teşkilatım adına müteşekkirim” şeklinde konuştu.

Emniyetin her bir personelinin pandemi sürecinde canla başla mücadele ettiğini belirten Müdür Alper, “Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda pandemi kurallarının uyulması için uğraş veriyoruz” dedi.

Trabzon’da kurallara herkesin uyum sağladığını hatta maske taşıma oranının en az yüzde 95 olduğunu ifade eden Metin Alper, sorunun maske taşımak değil maskeyi usulüne göre kullanmak olduğunu ifade ederek, “İnsanımız maskesini yanında taşıyor lakin uygun şekilde yüzüne taksa hiç bir sıkıntı olmayacak” dedi.

Haber61’den Emniyet Müdürü Alper’e ziyaret! “Maskeyle çıkıyoruz, yüzümüze takmıyoruz”

Alper İl Emniyet Müdürlüğü’nde kovid-19 virüsüne yakalanan emniyet mensupları hakkında şu bilgileri verdi; 

“Son bir aylık periyotta 15 arkadaşımızın covid 19 testleri maalesef pozitif çıktı. Bu arkadaşlarımız çeşitli birimlerde görev yapıyor. Sadece bir birimde değil. Siber suçlar var, kaçakçılık şubede, asayiş şubede vardı. İlçelerimizde de vardı. Bunlardan bir tanesini maalesef kaybettik. 50 yaşındaki Hasan Okumuş isimli bir polis memurumuzu kaybettik. Asayiş şubede görevliydi. Kendisinde yüksek tansiyon ve şeker hastalığı kronik olduğundan biraz daha virüs karşısında dirençsiz kaldı. Allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun. Ailesine sabırlar diliyorum. Diğer virüse yakalanan arkadaşlarımız da toplam 15 kişidir. Bunlara temaslı olan 60 kişi ile beraber tecrit altında bulunduruyoruz. Toplamda 75 arkadaşımız aktif görevde değiller. Bu da bizim işlerimizi zaman zaman olumsuz anlamda etkileyebiliyor. Bu olumsuzluğa fırsat vermemek için, temaslı olanların yerine başka şubelerimizden görevlendiriyoruz. Biraz daha fazla çalışmış oluyorlar. Pandemiden dolayı ve turizm sektörünün yoğunluğunun olmayışından dolayı kentte asayiş konusunda önemli bir azalma var.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber