Haber61 yazdı, Örs TBMM’ye taşıdı, Valilik harekete geçti!

Haber61’in sesini duyurduğu epilepsi hastası Emre Aydın’ın annesi Fatma Aydın’ın yardım çağrısı karşılık buldu.

Haber61 yazdı, Örs TBMM’ye taşıdı, Valilik harekete geçti!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon’da yaşayan epilepsi hastası Emre Aydın’nın mağduriyeti TBMM’ye taşındı sonrasında da Trabzon Valiliği harekete geçti.

Haber61'in yazarak gündeme getirdiği olayda, tek başına herhangi bir işini yapamayan epilepsi hastası 22 yaşındaki Emre Aydın'ın annesi oğluna doktorların sağlam raporu verdiğini bu nedenle de ailesinin sağlık sigortasından yararlanamadığını dile getirmişti. 
Fatma Aydın mağduriyetleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Haber61 aracılığıyla seslenerek maddi bir istekleri olmadığını sadece sorunlarına çözüm istediklerini söylemişti. 

ÖRS SÖZ ALIP ANLATTI

Bu çağrı üzerine İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs konuyu TBMM’ye taşıdı. Haberi Meclis sırasındayken okuduğunu aktaran Örs mağdur ailenin sorununu Meclis’te söz alarak anlattı.

Örs “Bugün Trabzon'dan bir annenin feryadını Meclisten dile getirmek istiyorum. Bugün Trabzon yerel basınında yer alan haberde, Trabzon'umuzun Ortahisar ilçesi, Erdoğdu Mahallesi'nde Fatma Aydın isimli anne, 22 yaşındaki oğlu Emre Aydın'ın epilepsi hastası olduğunu, buna rağmen doktorların sağlam raporu verdiğini ve bu nedenle ailesinin sağlık sigortasından yararlanamadığını ifade ederek Sayın Cumhurbaşkanımızdan yardım isteğini basında dile getirmiştir. Ben de diyorum ki Sağlık Bakanlığı nezdinde bu Fatma annemizin sesine kulak verilsin ve bu mağdur aileyle ilgili gerekli girişimler yapılsın. Bu noktada, ben bu durumu yüce Meclisimize arz etmek istedim.” İfadelerini kullandı.

ÖRS’ÜN ARDINDAN VALİLİK HAREKETE GEÇTİ

Haber61’in haberini Örs’ün TBMM’ye taşımasının ardından Trabzon Valiliği de harekete geçti. Mağdur ailenin durumu için araştırma başlatan Valiliğin epilepsi hastası olan Emre Aydın’a yardım edeceği belirtildi.

İşte Haber61'in ilgili haberi;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler