Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 16 Ekim 2026 08:12

Güzide Önsel Uzun sahaya indi! İlçe ziyaretlerine başladı

18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti Trabzon İl Kongresi’nde başkanlığa adaylığını açıklayan Güzide Önsel Uzun, saha çalışmalarına hız verdi.

18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti Trabzon İl Kongresi’nde başkanlığa adaylığını açıklayan Güzide Önsel Uzun, saha çalışmalarına hız verdi.

Beşikdüzü, Şalpazarı, Tonya ve Düzköy ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Uzun, partililerle bir araya gelerek destek istedi.

Özellikle bu ilçelerde etkin olduğu ve üyelerden ciddi teveccüh gördüğü konuşulan Uzun’un gerçekleştirdiği görüşmelerin olumlu geçtiği belirtiliyor. Uzun’un, göreve gelmesi hâlinde hayata geçirmeyi planladığı çalışmaları da parti temsilcilerine açık ve net şekilde anlattığı ifade ediliyor.

Batı ilçelerindeki temaslarını tamamlayan Güzide Önsel Uzun’un, önümüzdeki günlerde kentin doğu ilçelerine yönelerek ilçe başkanlarıyla görüşmelerini sürdürmesi bekleniyor. Anlaşılan o ki Uzun, kongre öncesinde desteğini sahada büyütmenin peşinde.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!