Gurbetçilere direkt uçuş müjdesi

TÜRSAB ve Sun Express yöneticileri Haber61’in sorularını yanıtladı

Gurbetçilere direkt uçuş müjdesi

Haber61/Haber Servisi - Levent USTABAŞI

Haber61, TÜRSAB Yöneticileri ile Sun Express yöneticileri ile bir araya geldi. Trabzon’da turizmle ilgili çalışmalarını anlatırken hızlı ulaşım konusunda atılan adımları açıkladılar.

Haber61’in sorularını yanıtlayan Sun Express Bölge Satış Müdürü Murat Özolcay, 31 Mart tarihinden itibaren haftanın salı ve pazar günü, Düsseldorf’den, 10 Haziran itibariyle Köln, Frankfurt ve Stuttgart’a, Trabzon havalimanına direkt seferlere başlayacaklarını söyledi.
Ayrıca 31 Mart itibariyle, Salı, Perşembe ve Pazar günler, Antalya- Trabzon- Antalya, direkt seferlerinin başlayacağını ifade etti. 

Sun Express Uçuş Anlaşmaları Müdürü  Ali Yaşar Aydoğan, "Sun Express’in yeni seferlerini, Trabzon ve çevresinin tanıtımlarına destek vermek için proje hazırladık. Sun Expres’in 4 sosyal medya kanalında yayınlanmak üzere 5 adet kısa film hazırlayacağız. Bunları hazırlarken Almanya’da popüler iki tane sosyal medya fenomeni ile çalışacağız. Bu filmlerin sosyal medya kanallarında ve sun Express hep sitesinde 2 milyon izleyiciye ulaşmasını umuyorum. Bu filmlerin hazırlanmasında Trabzon Valiliği, DOKA, TTSO, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, TÜRSAB ile tam bir iş birliği içindeyiz.  Tüm bu kuruluşlarımıza verdikleri destekten ötürü teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. " ifadelerini kullandı.

Gurbetçilere direkt uçuş müjdesi

TÜRSAB Bölge Başkanı Volkan Kantarcı da, “Bölgede turizm çeşitliliğini artırmak ve alternatif pazarlara ulaşmak için bu uçuşların bölgemiz için bir fırsat olduğunun bilincindeyiz. Bu amaçla önümüzdeki günlerde turizm potansiyelini daha yukarı çıkarmak için işbirliğine devam edeceğiz” dedi.

TÜRSAB Bölge Başkan Yardımcısı Ragıp Pirselimoğlu, bunun büyük bir fırsat olduğunu, 5-10 Mart tarihleri arasında Almanya’nın Berlin şehrinde açılacak olan İTB Berlin Turizm fuarına katılacaklarını belirterek, “Söz konusu uçuşların tanıtımı ve bölgenin pazarlanması için katılımcı acentelerle birlikte faaliyetlerde bulunacağız. Bölgemizin sadece 4 ayına sıkışmış olan turizm turizm potansiyelini 12 aya yaymak ve alternatif turizm faaliyetlerini geliştirme noktasında büyük adımlar atıyoruz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber