"Gün demokrasiye sahip çıkma günüdür"

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör İzmir'de demokrasi nöbetine katıldı.

"Gün demokrasiye sahip çıkma günüdür"

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör 15 Temmuz’dan sonra yeni bir dönem başladığını belirterek herkesin bu sürece sahip çıkması gerektiğini belirtti.

DARBECİLERE GEREKEN DERSİ VERMEYE DEVAM

İstanbul Taksim’den sonra İzmir’deki “Demokrasi ve Cumhuriyet’e sahip çıkıyoruz” mitinglerine katılan CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör “bağımsız demokratik Türkiye için mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Halkımız 15 Temmuz akşamı darbeci zihniyete gereken cevabı vermiştir.Gün demokrasiye ve cumhuriyete sonuna kadar sahip çıkma günüdür” dedi.

VATAN AŞKI HERŞEYİN ÜZERİNDEDİR

Türkiye’nin neresinde olsun yapılacak demokrasi mitinglerine eşi ve teşkilatları ile katılma kararı aldığını belirten Güngör şu anlamlı mesajı verdi: “hepimizin üzerine düşen sorumlulukları var.Vatan sevdası ve cumhuriyet aşkı her şeyin önünde gelir.Şehitlerimizin hatırası kalbimizde,gazilerimizin onuru omuzlarımızdadır. Böyle bir zamanda alanlarda olmayacağız da ne zaman olacağız”

KARDEŞLİK DİLİNE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ

İktidarın ve muhalefetin 15 Temmuz’da çok önemli bir demokrasi sınavından başarı ile çıktığını belirten Güngör “Sayın genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 81 ildeki örgütlerimize aynı mesajı vererek, son dönemde sağlanan kardeşlik ve barış dilinin güçlenmesi için hassasiyet istedi. Ana muhalefet partisi olarak milletimizin yanındayız,demokrasinin yanındayız,cumhuriyetin yanındayız” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber