Gümrükçüoğlu Trabzon için olmazsa olmazları sıraladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu basınla buluştu.

Gümrükçüoğlu Trabzon için olmazsa olmazları sıraladı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon için olmazsa olmazları sıraladı.

Trabzon’un birinci işi havalimanıdır diyen Gümrükçüoğlu “Trabzon'un 1. işi Havalimanıdır. Havalimanında pist uzatılması falan gibi çözülemez. Havalimanının yenilenmesi gerekmektedir. Trabzon Havalimanının, Ordu Giresun ve Rize'de olduğu gibi denize dolgu alanı olarak yapılmalıdır. Bu şarttır. Meclis başkanımıza yüzsüzlük ederek söyledim; Bana bırakın ben dolgu alanını yapayım havalimanını yapayım, yenilenmesinden daha fazla kar ederim" dedi.

Trabzon için diğer önemli adımları ise şöyle sıraladı;

2. Endüstri yatırım adası

3. Güney çevre yolu: Bizim elimizdeki proje, Çağlayan'dan başlıyor, Kaşüstünde mezarlıkta bitiyor. Biz ne yaptık, projeyi yeniden yapılandırılması için istekte bulunduk. Giresun il sınırından Rize il sınırına kadar. Transit çıkışların Trabzon trafiğini etkilememesi için

4. TYT yüzyılın hayali demiryolu; Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkese teşekkür ederiz. İhalesi yapıldı, projesi yapılsın yeter.

5. Fındığın verimli üretimi; Dönüm başına 60-70 kg alıyoruz biz. İtalyan bir dönümde 250 kg alıyor.

6. Bölge turizminin yeni ve sistemli bir programla dizayn edilmesi

7. 3 su sisteminin birlikte tamamlanması

8. Katı atık tesisi

9. Pazarkapı’nın şehre kazandırılması.

Gümrükçüoğlu Son olarak "dünyanın yaşanabilir 20 şehri arasına böylelikle girebiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber