Gümrükçüoğlu: Trabzon çağ atlıyor

Gümrükçüoğlu açıklamalarda bulundu

Gümrükçüoğlu: Trabzon çağ atlıyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ramazan akşamlarında Trabzon’un mahalleleri, park ve bahçelerinde hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Olimpiyat (EYOF) Parkı’nı ziyaret ederek burada Ramazan akşamını geçiren hemşehrileri ile sohbet eden Gümrükçüoğlu, Trabzon’un aldığı yatırımlarla çağ atladığını söyledi. 

Trabzon’da çok sayıda dev yatırımının yapımın devam edildiğini söyleyen Gümrükçüoğlu, “Dev Kanuni Bulvarı inşaatı tamamlandığında Trabzon’umuzun trafik sorunu önemli ölçüde çözülecek hem de şehir merkezimiz güneye doğru en az iki kat büyümüş olacak. Sahil Dolgu (Gülcemal) Projemiz tamamlandığında Trabzon’umuz, Karadeniz’in en büyük yaşam alanına kavuşacak. Tam Otomatik Katlı Otopark inşaatımız devam ediyor. Bu dev yatırım tamamlandığında şehir merkezimizin otopark ihtiyacı karşılanmış olacak. Trabzon Botanik tamamlandığında Trabzon’umuz Karadeniz’in ilk ve tek botanik parkına kavuşmuş olacak. Tabakhane kentsel dönüşüm projemiz tamamlandığında Trabzon şehir merkezi bambaşka bir yaşam alanı daha kazanacak. Trabzon şehir merkezine ikinci kent meydanını kazandırıyoruz. Okul ve öğretmenevini yeniden inşa ediyoruz. Kavşaklarımızı yeniden düzenliyoruz. Kavşak inşaatları tamamlandığında trafik sorunu ortadan kalkacak. Bunlar hızla devam eden yatırımlarımızın bir kısmıdır. Trabzon’umuz gerek belediyemiz gerekse tüm kamu kurumlarımızın yatırımları ile çağ atlamıştır. Tüm bu yatırımlarla şehrimizin önünü açan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyorum” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber