Gümrükçüoğlu Araklı'da muhtarlarla...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Araklı’da muhtarlarla bir araya geldi.   AK Parti Araklı ilçe teşkilatında yapılan ve muhtarların yanı sıra meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda Başkan Gümrükçüoğlu Araklı’ya en iyi hi

Gümrükçüoğlu Araklı'da muhtarlarla...
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Araklı’da muhtarlarla bir araya geldi.
 
AK Parti Araklı ilçe teşkilatında yapılan ve muhtarların yanı sıra meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda Başkan Gümrükçüoğlu Araklı’ya en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini söyledi. 
 
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık ile birlikte muhtarlarla değerlendirme toplantısı yapan Başkan Gümrükçüoğlu Araklı’da büyük bir hizmet seferberliği başlattıklarını dile getirdi. Gümrükçüoğlu “Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte tüm ilçelerimizin, tüm mahallelerimizin sorunlarını ortadan kaldırmak için büyük bir hizmet seferberliği başlattık. Araklı ve diğer tüm ilçelerimiz bu çalışmalarımızdan nasibini almıştır. Bu hizmetlerimiz ilerleyen yıllarda katlanarak artacak. İnşallah bu şekilde her yıl sürdüreceğimiz çalışmalarla ilçelerimizin sorunlarını ortadan kaldıracağız” diye konuştu.
 
Başkan Gümrükçüoğlu, 8 mahalleye hizmet veren 8 km’lik Araklı Yeşilyurt grup yolunda asfalt serme çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, “Bu yol Araklı için çok önemli. Araklı Yeşilyurt grup yoluna yaklaşık 6 bin 500 ton asfalt sereceğiz. Şimdiye kadar yaklaşık 3 bin 500 ton asfaltı serdik. Çalışmaları sürdürüyoruz. Araklı’ya hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Gümrükçüoğlu birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerini sürdürdüklerini kaydederek, “Araklı’da bu yıl şimdiye kadar yaklaşık bin ton asfalt serdik. Hedefimiz 15 bin ton. 4 bin m3 asfalt beton serdik. Betonlama çalışmaları devam ediyor. Bunu da 9 bin 500 m3 çıkaracağız.” diye konuştu.
 
Muhtarların istek ve sorunlarını da dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu ülkede istikrarın ve huzurun devam etmesi ile birlikte hizmetlerin katlanarak artacağını da sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler