Trabzon-Tahran ve Trabzon-Tebriz arası direkt uçuşlar gündemde! Görüşmeler başladı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), Trabzon-Tahran ve Trabzon-Tebriz arasında direkt uçak seferlerinin başlatılmasıyla ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

Trabzon-Tahran ve Trabzon-Tebriz arası direkt uçuşlar gündemde! Görüşmeler başladı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen 17. Tahran Uluslararası Turizm Fuarında stant açarak kentin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıttı.

TTSO heyeti başta direkt uçak seferlerinin başlatılması olmak üzere çeşitli konularda İranlı yetkililer ve turizmcilerle iş birliği görüşmeleri yaptı.

TRABZON STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Tahran'da 12 – 15 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 17. Tahran Uluslararası Turizm Fuarında stant açan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Üyesi Sayım Adanur ile meclis üyeleri Hamit İnan ve Ahmet Akyüz fuara katılım sağladı. İran Kültür ve Turizm Bakanı Ezzatollah Zarghami başta olmak üzere birçok devlet yetkilisi ile turizmcilerin ziyaret ettiği Trabzon standı büyük ilgi gördü.

ttso-iran.webp

DİREKT UÇAK SEFERLERİYLE İLGİLİ GÖRÜŞMELER YAPILDI

TTSO heyeti fuarda ayrıca başta İran'ın havayolu şirketleri olmak üzere THY Tahran ofisi yetkilileriyle de Trabzon – Tahran ve Trabzon – Tebriz arasında charter veya tarifeli direkt uçak seferlerinin başlatılmasıyla ilgili görüşmeler gerçekleştirdi. Heyet ayrıca acentelerin karşılıklı ziyareti ve ikili iş görüşmeleri, Trabzon'da İran'ı tanıtıcı etkinliklerin düzenlenmesi, İran'daki serbest bölgelerden Türk firmalarının yararlanması, karşılıklı yatırım olanakları, lojistik imkanların iyileştirilmesi, sağlık turizminde iş birliği gibi konularda da istişarelerde bulundu.

ttso-iran-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber