Gönül elçilerinden Afgan aileye ziyaret

Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi kapsamında, Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz, Trabzon'da yaşayan Afganistan uyruklu Arabzadeh ailesini ziyaret etti.

Gönül elçilerinden Afgan aileye ziyaret

Proje kapsamında ziyaretlerini sürdüren Şengül Yavuz'a, gönül elçisi Berna Bülbüloğlu, Perihan Çulha (Yaşlıları Koruma Derneği Trabzon Şube Başkanı), Dilek Yazgan, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Serpil Harput eşlik etti.

Üçü torun, iki çocuğuyla birlikte yaşan Leyla Arabzadeh'le sohbet eden Yavuz ve gönül elçileri, sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm noktasında her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

Kimsesizlerin kimsesi olmalı, ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi gönüllü olarak uzatmamızı söyleyen Şengül Yavuz, çocuklara hediyeler vererek onlarla bire bir ilgilendi.

Ardından Sosyal Yardımlaşma Vakfından yardım alarak geçimlerini sağlayan Bayram ailesini evlerinde ziyaret eden Yavuz ve beraberindekiler evin annesi Dilek Bayram ile çocukların eğitimleri ve talepleri hakkında sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber